Debat: Håndtryk


Debat: Håndtryk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lonnie Jensen, Hovvej 11, Oure
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: Det er så morsomt at læse hvilke værdier DF's lokale orakel kæmper så hårdt for. Jeg har deltaget i adskillige arrangementer og møder, hvor alle går rundt og giver hinanden hånd og siger "pænt goddag" - undtagen Dorthe Ullemose.

Hun går aldrig - som i aldrig - rundt og giver hånd og siger pænt goddag. Hun sætter sig bare ned og som oftest kigger ned i sin telefon. Så hvorfra kommer denne voldsomme kamp om en - må man forstå - "gensidig anerkendelse og ligeværdighed" kan man jo undre sig over.

Stor tak til FAA for at lægge daglig platform til Ullemoses indlæg - nogle gange hele to styk - så vi ikke får svenske tilstande, hvor mange stemmer på et parti, fordi de føler sig udelukket fra at udtrykke sig.

Det er med stor underholdningsværdi at læse de daglige udgydelser og senest DF's pressemeddelelse, der er totalt selvmodsigende i forhold til egen opførsel og ageren, men som vel har til formål at skabe sig en ny vælgergruppe ovenpå forårets mange selvskabte skandaler og eksklusioner.

Til sidst ønskes folketings- og byrådsmedlemmet et stort tillykke med, nu for tredje gang på mindre end et halvt år, at have gjort sig fortjent til klovnehatten på TV2Fyn, hvor jeg da ikke skal undlade at bemærke, at Venstres Erling Bonnesen blev udstyret med kongekronen for godt politisk håndværk.

Debat: Håndtryk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce