Debat: Fyn sætter ekstra fart på hurtigt internet


Debat: Fyn sætter ekstra fart på hurtigt internet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lars Chr. Lilleholt, MF (V), teleminister og Jan Callesen, MF (DF), teleordfører
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: 4.000 adresser landet over får i den kommende tid rullet hurtigt internet ud, så det bliver lettere at maile, chatte, surfe på nettet og streame film og TV. Det sker med uddelingen af yderligere 100 mio. kroner fra den såkaldte bredbåndspulje, som skal hjælpe familier og virksomheder i de områder af landet, hvor det er svært at få adgang til bredbånd.

Fyn er et af de områder af landet, hvor borgerne har været mest aktive med at søge støtte. Det har resulteret i, at 10 forskellige projekter får støtte til gavn for 688 familier og virksomheder.

God adgang til hurtigt bredbånd er i dag en nødvendighed for at få et familie- og arbejdsliv til at fungere. Aflevering af skoleopgaver, kontakt til familie og venner samt underholdning kræver en god forbindelse.

Den markedsdrevne udrulning af teleinfrastruktur har været en succes, som har givet os en placering blandt de førende bredbåndslande internationalt set. Vi skal derfor holde fast i den markedsdrevne udrulning også i fremtiden.

Men der er steder, hvor det ikke kan betale sig for selskaberne at nedgrave bredbåndskabler. Der er huller i dækningen, til trods for at telebranchen hvert år bruger milliarder af kroner på at rulle infrastruktur ud til danskerne. Det er her, bredbåndspuljen har sin berettigelse. Den kan ikke erstatte de frie markedskræfter, men supplere i de områder, hvor det ikke kan betale sig for teleselskaberne at rulle bredbånd ud.

I år var der oprindeligt sat 40 mio. kroner af til at skaffe hurtigt internet. Det beløb valgte regeringen og Dansk Folkeparti at hæve til hele 100 mio. kr. for at få sat ekstra skub i vores overordnede mål, at få hele Danmark ind i den digitale tidsalder.

Sammen vil regeringen og Dansk Folkeparti arbejde for, at Danmark skal være en vindernation på det digitale område. Fyn er godt på vej.

Debat: Fyn sætter ekstra fart på hurtigt internet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce