Debat: Fri os for svenske tilstande


Debat: Fri os for svenske tilstande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Ullemose, medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti, Skårupøre Strandvej 100, Skårup
Carsten Bundgaard
Debat FAA. 

Læserbrev: Når man læser om de mange overfald, gruppevoldtægter og skudepisoder, der hærger i Sverige i disse år, er det svært at begribe, hvordan det kan finde sted så tæt på Danmark.

Langsomt har kriminelle overtaget magten i visse bydele, hvor politiet har set sig nødsaget til at fraråde alle kvinder at gå alene ud om natten. Det er en kæmpe falliterklæring af det svenske samfund, for det kan og skal ikke være en løsning, at kvinderne skal tilpasse sig de kriminelle.

Statistikkerne viser en klar sammenhæng mellem visse kriminalitetsformer og den massive indvandring. Heriblandt det stigende antal gruppevoldtægter, hvor Aftonbladet for nyligt rapporterede, at 75 procent af alle, der bliver dømt for gruppevoldtægt i Sverige, er født udenfor landet. Det er jo dybt bekymrende og viser, at visse kulturer er skadelige for vores vestlige værdier og kvindesyn.

Dansk Folkeparti har gennem årene kæmpet for, at vi ikke skulle få svenske tilstande i Danmark. Det har resulteret i en række gode udlændingestramninger, som vi begynder at se effekten af. For eksempel udgjorde personer fra muslimske lande for få år siden 70 procent af dem, der fik statsborgerskab. Nu udgør de kun 21 procent.

Men vi kæmper fortsat for at få et asylstop og en ændring af konventionerne, så vi nemmere kan udvise kriminelle udlændinge. Desværre har ingen andre partier bakket op om disse forslag, på trods af at de flittigt markerer sig på at være "strammere" i udlændingepolitikken. Det er helt absurd.

Vi må ikke ende som Sverige, hvor flere områder næsten udelukkende består af mennesker med rødder i primært muslimske lande. Vi må ikke få svenske tilstande i Danmark.

Debat: Fri os for svenske tilstande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce