Debat: Fra omvej til smutvej


Debat: Fra omvej til smutvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Erling Bonnesen, MF for Venstre, Kløverbakken 12, Broby
Michael Bager
Debat FAA. 

Læserbrev: Det er nu besluttet, at gå videre med undersøgelse af dele af trafikprojektet Spodsbjerg til Tårs, som del af projektet "Fra Omvej til Smutvej", som vi fik startet op på i 2009, men som blev stoppet af den tidligere S-ledede regering.

Grundidéen er at se på hele strækningen fra det store kryds på Tåsinge og hele vejen frem til den kommende Femernforbindelse, og mere konkret se på vejopgradering på Tåsinge og et fremskudt færgeleje ved Tårs. Der ligger allerede skitser til idéer til vejopgradering på Tåsinge.

Nu kommer der også gang i undersøgelse af, hvad kan det koste med et fremskudt færgeleje ved Tårs, hvilket også er en god idé, da der er meget lavvandet ud for Lolland, hvilket gør at færgerne skal sejle langsommere på en længere strækning ind til Tårs. Kan man lave en fremskudt færgehavn, så kan man forkorte overfartstiden og sammen med opgradering af vejforbindelse på Tåsinge, så kan man få en hurtigere trafikkorridor til den kommende Femernforbindelse.

Det er en god idé og et godt projekt, som jeg er glad for at vi igen har fået sat på dagsordenen til at arbejde videre med, foreløbig til nærmere undersøgelse.

Debat: Fra omvej til smutvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce