Debat: Fortvivlet byrådsmedlem


Debat: Fortvivlet byrådsmedlem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


John Jensen, Sanddalsvænget 10 B, Svendborg
Andreas Bastiansen
Debat FAA. 

Læserbrev: Som medlem af DF og med tilknytning til DF-Svendborg, er der sandt for dyden ikke ret meget at være stolt af.

Den ene FAA artikel efter den anden, indpakket i let skjult skadefryd, og krydret med læserbreve, forfattet af lokale DF- politikere, hvis pinlige indhold berettiger artiklernes skadefryd, gør, at FAA i den forgangne uge blev læst på strømpefødder, men lørdagen blev reddet af Enhedslistens byrådsmedlem, Jens Erik Laulund Skotte.

Har man lidt ondt på den lokale højrefløj og uden udsigt til snarlig helbredelse, er ondt på venstrefløjen ikke af vejen.  I et læserbrev på Debat-siderne d. 9. dec. skriver byrådsmedlem Skotte, at han er "oprigtigt ked af det", "ved at få kvalme", fortvivlet og skamfuld. Alle Skottes kvaler skyldes, måden et flertal af Folketingets partier ønsker at håndtere den muslimske folkevandring. Skotte sår tvivl om flertallets menneskesyn og mener, der prales af kristne værdier.

Ifølge oplysninger i et læserbrev af speciallæge Nanna Drejer vil andelen af muslimer i Danmark stige til 16 procent og i Sverige til 31 procent i 2050, så hr. Skottes menneskesyn med åbne grænser og uhindret adgang for verdens muslimer er direkte samfundsskadeligt, og en accept af sharia med alt, hvad det indebærer af grusomheder. Kan man f.eks. forestille sig, at unge danske homoseksuelle bliver bagbundet og smidt ud fra byens tage eller stenet ihjel?

Jeg har ikke, som hr. Skotte, hørt om danskere, der praler af deres kristne værdier, men at elske sin næste betyder for mig at elske dem, som står mig nærmest, og dertil hører ikke den endeløse strøm af muslimer.

Hvordan mon der ville have set ud i Danmark, hvis vi ikke havde haft Dansk Folkeparti, og mennesker, som Skotte med deres samfundsskadelige menneskesyn havde haft flertal for deres sharia-venlige indvandringspolitik?

På lokalplan er Dansk Folkepartis topstyring desværre ikke slået igennem, men jeg tror, at partiet og dets Christiansborg-politikere er Danmarks stærkeste bolværk mod sharia og tudende femte kolonne-politikere med et forkvaklet menneskesyn som hr. Skotte.

Debat: Fortvivlet byrådsmedlem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce