Debat: Fodbold er en usympatisk sportsgren


Debat: Fodbold er en usympatisk sportsgren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørgen V. Hansen, Wandallsvænge 15, Svendborg
Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Debat FAA. 

Læserbrev: Apropos urolighederne efter kampen mellem Brøndby og FCK for nylig er det min holdning, at regningen for politiets indsats skal sendes til klubberne. Jeg vil ikke være med til at betale for en flok halvhjerners hærværk og kamp med politiet.

Personligt synes jeg, at underholdningsværdien af en fodboldkamp kan sammenlignes med at se hvid maling tørre. Aviser og fjernsyn er overfyldt med denne usympatiske sport, hvor spillerne hysterisk forsøger at snyde dommeren til at dømme til deres fordel. Denne usportslige adfærd er tilskuerne helt med på og jubler, når det lykkes en af hystaderne at få tilkendt et straffespark helt uretmæssigt.

Maradona scorede med hånden, og hans tilhængere syntes, han var genial. Det siger ligesom det hele. Det sportslige element er forlængst forsvundet fra fodbold; det gælder om at vinde for enhver pris.

Fodbold bringer det værste frem i tilskuerne, og det er spillernes skyld. Deres usportslige adfærd gør, at tilskuerne føler sig snydt, når det lykkes for en af hystaderne at snyde dommeren, og så afreagerer de efter kampen. Hærværk og vold og kampe med politiet er resultatet af den umoral, der præger fodbold i dag.

Umoralen gælder også lederne i fodboldens organisationer. Korruptionen i FIFA er den naturlige konsekvens af umoralen i sporten.

Lovgivningen skal indrettes sådan, at klubberne selv skal betale for enhver udgift, deres tilskuere påfører samfundet. Det vil få de værste af klubberne til at gå konkurs, hvad de ærligt fortjener.

Helst så jeg professionel fodbold forbudt og fjernet fra aviser og tv, men jeg ved, det er urealistisk.

Send regningen til klubberne.

Debat: Fodbold er en usympatisk sportsgren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce