Debat: Familieafdelingen i et minefelt


Debat: Familieafdelingen i et minefelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Ullemose (DF), Skårupøre Strandvej 100, Skårup, Pia Dam (S), Niels Juels Vej 20, Svendborg og Arne Ebsen (Liste T), Nyvej 48, Ulbølle

Katrine Becher Damkjær
Debat FAA. 

Læserbrev: Udvalgsformand Mette Kristensen giver i et synspunkt, bragt i avisen den 21. maj, sine vurderinger af forholdene i familieafdelingen i Svendborg Kommune. Det meste kan vi nikke genkendende til.

Den strategiplan, udvalget vedtog gav resultater på bundlinjen, men betød også en stigende utilfredshed blandt medarbejderne og manglende samarbejde med de mange institutioner, der dagligt gør brug af afdelingens kompetencer. Det har blandt andet ført til mange sygedage og en stadigt skiftende medarbejderskare, hvilket næppe medvirker til en stabil indsats og en klar linje i arbejdet. Nu er frustrationerne i afdelingen så store, at den omtalte APV giver alarmerende udslag.

For os var det i budgetfasen tvivlsomt, om yderligere personale i en afdeling, der næsten lå ned, var det rette svar. Derfor valgte vi en model, hvor vi i de lokale distrikter ville styrke indsatsen med tæt kontakt til institutionerne.

Det blev der indgået et bredt budgetforlig om, og dermed burde der kunne arbejdes målrettet frem mod at realisere en strategi med det udgangspunkt. Desværre fortsætter der en idelig kamp med formanden i spidsen om fortolkningen af forliget. Vi føler ikke, det er rimeligt at undsige en aftale, som vi alle har skrevet under på.

Vi tænker ikke det gavner den fortsatte implementering af strategien at forlænge de politiske slagsmål. Vi ønsker en indsats med fælles fokus fra den administrative og den politiske ledelse, så vi ikke efterlader vores medarbejdere og brugere i et minefelt.

Debat: Familieafdelingen i et minefelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce