Debat: Et nødvendigt løft af Forsvaret


Debat: Et nødvendigt løft af Forsvaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Anders Johansson, medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti
Anders Johansson 2
Debat FAA. 

Læserbrev: Det er ingen hemmelighed, at Forsvaret længe har haft brug for et løft. Og det er heller ingen hemmelighed, at Det Konservative Folkeparti længe har kæmpet for flere midler til Forsvaret. Derfor vækker det nye forsvarsforlig stor glæde hos mig og mit parti. Vi giver forsvaret et markant løft. Løftet indfases gradvist og ender med, at Forsvarets årlige bevilling i 2023 er styrket med 4,8 milliarder kroner.

Et stærkt forsvar er en mærkesag for os. Frihed er ikke gratis, og vi skal kunne forsvare vores land, velfærd og kultur. Derfor styrker vi østersøregionen, fordi vi kan se en stigende trussel mod øst. Vi sætter penge af til en ny brigade på 4000 soldater, og vi udruster søværnets fregatter med udstyr, så vi kan opdage fjendtlige ubåde.

Der har været foreslået mange besparelser på forsvarsområdet. Et af dem har været at reducere antallet af døgnbemandende redningshelikoptere. Men det er lykkes at rede redningshelikopterne i Skrydstrup i det nye forsvarsforlig. Det er en vigtig sag for mig som fynbo og Ærøbo. Havde vi skåret på redningshelikopterne i Skrydstrup, havde vi forøget helikopternes reaktionstid til Fyn. Hvis en person ligger i vandet og venter på en redningshelikopter, kan reaktionstiden være forskel på liv og død.

Vi kan være stolte over det nye forsvarsforlig. Det gør Danmark til et mere trygt og sikkert samfund.

Debat: Et nødvendigt løft af Forsvaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce