Debat: Et fælles ansvar


Debat: Et fælles ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat FAA. 

Læserbrev: Hvad med en sober tone, spørger Marie Hansen?

Hun er sikkert forarget over, at jeg har kaldt Lars Løkke for "Lave Lars fra Græsted". Det vil jeg fortsat gøre, da det ikke kun er en hentydning til hans størrelse, men også til hans moral.

Det er tilsyneladende et problem for Marie Hansen, at folk går i bad, vasker tøj og vasker op, hvis de bruger sæbe i den forbindelse. Jeg går ud fra, at Marie Hansen ikke belaster miljøet på denne måde, selv om det blandt de fleste mennesker anses for normalt at bruge sæbe til rengøring og personlig hygiejne.

Kloakvand fra husholdninger ledes til et rensningsanlæg, og vi betaler alle dyrt for det.

Landbrugets gylle, NPK-gødning, pesticider og fungicider vaskes urenset ud fra markerne, og forgifter åerne og havet og skaber iltsvind og forgiftede marine dyr og havfugle.

Landbrugets husdyr, de stakler, producerer store mængder metangas. Metangas er en 86 gange værre drivhusgas end CO2.

Hvis Lave Lars ikke havde givet forskere fra Århus Universitet dobbelt mundkurv på i forbindelse med "Landbrugspakkens" gennemførelse, hvis han ikke havde flyttet fiskeriministeriet (pris 20 millioner kroner) for at forhindre rimelige spørgsmål om "kvotekongerne", hvis han ikke fløj på første klasse, og hvis han betalte sit eget tøj og sommerhusophold, så ville jeg måske tale i en pænere tone om ham og hans ministerhold.

Virkeligheden er bare anderledes, så nej, tonen vil vedblive at være hård, så længe Lave Lars er ved magten.

Debat: Et fælles ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce