Debat: Et balanceret Fyn


Debat: Et balanceret Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Kevin Dinh Bao Nguyen, Heimdalsvej 5, Svendborg
Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Debat FAA. 

Læserbrev: Fantastisk, at der skal flyttes 461 statslige job fra Miljøstyrelsen, Skattestyrelsen og Skatteankestyrelsen til Odense.

Flytningen af de statslige arbejdspladser vil for alvor sætte gang i Odense igen. Mange jobsøgere vil med deres familier flytte til Fyn, for at kunne komme på arbejde i blandt andet Odense. Der er næsten ingen grænse for hvor mange fordele det har.

Urbanisering vil gøre, at der er brug for flere job. Flere job vil gøre, at mange investorer vil fokusere på forretninger i Odense. Byen vil herefter udvikle sig gevaldigt, som derefter vil føre til mere turisme. Dette vil føre til endnu flere arbejdspladser i turistbranchen.

Flytningen af de statslige arbejdspladser vil ikke kun gavne Odense, men faktisk også byer over hele Fyn, som eksempelvis Svendborg, Faaborg, Nyborg, Ringe og Middelfart. Så snart at der kommer flere jobs til Odense, vil væksten i omkringliggende byer stige. Jobsøgere vil flytte til de forskellige byer, hvorfra de ved hjælp af offentlig transport eller motorvejene let kan komme på arbejde.

Flere job og turister er præcis, hvad vi kan bruge på Fyn.

Debat: Et balanceret Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce