Debat: En aften i Odeon


Debat: En aften i Odeon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Carsten Winther, Kamillevej 5, Svendborg
Odeon
Debat FAA. 

Læserbrev: Tirsdag aften overværede vi for første gang en operaforestilling i Odenses nye koncert- og kongreshus "Odeon"; en mildt sagt blandet oplevelse.

Trods en fyldt stor sal med omkring 1000 tilskuere og en ligeledes fyldt teatersal var restauranten på første sal lukket, og vi blev henvist til Hotel H.C. Andersen overfor.

Aflevering af overtøj i en garderobe, der er lukket for selvbetjening, var efterfølgende en tålmodighedsprøve af de store, som tog knap 20 minutter og efterfølgende viste det sig, at foran vores pladser midt på første balkon havde "Den jyske operas" fire lys- og lydteknikere opsat deres arbejdspladser med diverse skærme og et fuldt oplyst partitur i stedet for at indrette sig i det afskærmede teknikrum lige bag de samme pladser.

Vi og flere andre med lignende placering forlod Odeon i pausen efter en totalt spoleret aften, og også med en forbløffelse over, at et så nyindrettet koncert- og teaterhus hverken har selvbetjent garderobe som på stort set alle andre teater-, koncert- og kulturhuse i landet, og åbenbart heller ikke er i stand til at rumme et så beskedent teknikerhold som "Den Jyske Operas" i det dertil indrettede teknikrum, men må indrette sig som man ellers kun oplever i forsamlings- og gymnastiksale.

Debat: En aften i Odeon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce