Debat: Du glemmer islam, Morten Østergaard


Debat: Du glemmer islam, Morten Østergaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat FAA. 

Læserbrev: Morten Østergaard, du har taget dit kontor på nakken, og har levet i ghettoområderne i flere dage. Tillykke med det.

Du har været sammen med og talt med en masse beboere. Alle - unge som ældre - ønsker at blive integreret, men mener, de er tabt på gulvet af det danske samfund, den danske regering. Ja så. Jeg vil jo mene, at når man vælger at bo i Danmark, så må man selv gøre en indsats, blandt andet lære sproget.

De kriminelle bander bliver nævnt. De skal væk. Helst inden de unge bliver rekrutteret. Ja, helt enig. Men der skal forældrene på banen. Det er da ikke samfundets skyld, at de rødder har et forkvaklet syn på tilværelsen. Forældrene har et ansvar, og det må de leve op til. Ellers er det helt ud med hele familien.

Men det, der springer mig i øjnene, er den (sikkert helt bevidste) udeladelse af det største problem for integrationen: fy-ordet islam.

Du kan ikke tale om integration uden at nævne islam. Vestens største trussel. Islam er ikke integrerbar i den vestlige demokratiske verden. Muslimer følger koranen og sharia-lovgivningen, og kan/vil derfor ikke underkaste sig vores demokrati. Moskéerne - hvad med dem? Imamerne kalder til bøn og opildner til jihad, til udryddelse af alle vantro.

Vantro - det er jo os, værtslandet. Fantastisk, at vi skal lade os byde det. Indvandrere og migranter der sætter dagsorden sammen med dig, Morten, og andre faktaresistente personer. I kører landet direkte i afgrunden.

Debat: Du glemmer islam, Morten Østergaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce