Debat: Det er dyremishandling


Debat: Det er dyremishandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Ulla Friborg, Strandbyvejen 22, Marstal
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: Jeg kan ikke lade være med at komme med nogle kommentarer vedrørende Iben Friis Jensens (IFJ) madanmeldelse af Thudes Restaurant og Vinbar den 10. august.

Jeg er rystet over, at IFJ kan finde på at vælge foie gras. IFJ skriver, at "den er ikke helt dyrevenlig, selvom de franske ande- og gåseopdrættere hævder, at fuglene frivilligt forspiser sig. Godt så ..."

Hvor naiv har man lov at være, IFJ? Hvis dette var rigtigt, ville produktion af foie gras nok ikke være forbudt i Danmark.

Prøv at gå ind på nettet og søg på foie gras. Der ligger masser af dokumentation for, hvorledes produktet fremstilles, og ingen, der har set det, kan være i tvivl om, at der er tale om en særdeles grusom form for dyremishandling.

Fuglene opbevares som regel i så små bure, at de dårligt er i stand til at bevæge sig. På den måde er det lettere at håndtere dem, når de flere gange dagligt tvangsfodres ved at få stukket et rør helt ned i mavesækken, hvorpå denne pumpes fuld af majs og olie. Mange af fuglene bliver kvalt i eget opkast, dør af indre blødninger eller andre sygdomme, som denne pinefulde mishandling påfører dem.

En Epinion-undersøgelse foretaget for Dyrenes Beskyttelse viser, at hele 80 procent af danskerne ikke spiser foie gras, da de ikke vil støtte dette vanvid. Flere og flere restauranter tager produktet af menukortet, når de finder ud af, hvilke ekstreme lidelser fuglene udsættes for.

FAA burde holde sig for god til at støtte dyremishandling, og det samme gælder Thudes Restaurant. Jeg behøver vel ikke nævne, at det er et sted, hvor jeg aldrig nogen sinde vil sætte mine ben.

Debat: Det er dyremishandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce