Debat: Det er Mettes skyld


Debat: Det er Mettes skyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Ulla Larsen, byrådsmedlem (V), Niels Juels Vej 37, Svendborg og Andreas Pless, byrådsmedlem (K), Stenbukken 104 A, Svendborg
Michael Bager
Debat FAA. 

Læserbrev: Det er Mette Kristensens (V) skyld. Alle problemer i vores Familieafdeling skyldes formanden for Udvalget for Børn og Unge.

Det indtryk får man, når man læser den koordinerede shitstorm, som DF's kandidater har igangsat imod Mette Kristensen.

Man må rose Dorthe Ullemose - DF's nye gruppeformand - for, at hun har styr på tropperne. Alle kandidater ved tilsyneladende alt om, hvad der er foregået i Udvalget for Børn og Unge, og alle leverer en helt synkroniseret ansvarsplacering.

Dorthe Ullemose holder sig naturligvis heller ikke selv tilbage. Hun har et langt indlæg i FAA 23. maj. Et langt indlæg, der er fyldt med faktuelle usandheder.

Første usandhed: Den nye direktør har "været nødsaget til at fyre to topembedsmænd".

Anden usandhed: Og siden da "har tre ud af fire teamledere også forladt skuden".

Tredje usandhed: Mette Kristensen "skjuler en særdeles bekymrende APV-undersøgelse for udvalget".

Fakta på disse punkter er: Den nye direktør har fyret en afdelingschef. En teamleder har sagt op. Og en teamleder er gået på barselsorlov. Mette Kristensen orienterede selv - og på eget initiativ - udvalget om hovedkonklusionerne i APV'en. Selv om der absolut ikke er tradition for, at et fagudvalg beskæftiger sig med en APV.

Vi ved det, fordi en af os var til stede, og den anden faktisk har undersøgt det. Det burde Dorthe Ullemose også have gjort.

Det er korrekt, at Dorthe Ullemose igennem lang tid har advaret om, at der var problemer i Familieafdelingen. Desværre er disse advarsler ofte druknet i overdrivelser, usandheder og en hetzlignende kampagne mod familieafdelingen - blandt andet i personsager, hvor hun selv mente at kunne være partsrepræsentant for derefter at agere formand for tvangsfjernelsesudvalget. Hvis hun da vel at mærke møder op til møderne. Formanden er nemlig ofte forhindret. Og endnu værre; ofte ikke kan træffes, når der er behov for hurtige formandsbeslutninger.

Derfor et velment råd: Hvis Dorthe Ullemose skal tages seriøst, fordrer det, at hun rydder op i retorikken, får styr på sine facts og på kasketforvirringen.

Og et godt råd til pressen. Lav et fakta-tjek på Dorthe Ullemose en gang imellem. Så der blev ryddet op i alle de "alternative facts".

Debat: Det er Mettes skyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce