Debat: Den virkelige verden


Debat: Den virkelige verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Karen Wengel, Sankt Jørgens Vej 76, Svendborg
Karen Wengel
Debat FAA. 

Læserbrev: For 15 år siden var internettet en flugt fra den virkelige verden. I dag oplever vi, at den virkelige verden er en flugt fra internettet. Er den virkelige verden så den verden, vi gerne vil have, eller er den en kunstigt skabt verden, ud fra hvad selvetablerede meningsdannere mener, at masserne skal opfatte som realistisk?

Det, vi oplever i dag, er, at disse dannere vil dække det oprindelige maleri til med et nyt lærred og sige, at det er det virkelige maleri.

Som eksempel: I dagens Danmark har vi et maskeringsforbud, som egentligt dækker over det angiveligt oprindelige mente: Et forbud mod den kvindeundertrykkende og religiøse beklædning, som en burka er.

Det må være på tide, at vi stopper med at camouflere og nedtone de oprindelige budskaber. Hvad er der i vejen med at kalde en spade for en spade? Vi bliver dagligt bestormet med politisk korrekte udtalelser, der skal dække over de oprindelige ord, for man skal jo nødigt skabe uro og debat. Medierne er på mange områder med til at skabe kunstige virkelighedsbilleder for at sløre fakta. Er dette for at "skåne" os eller for at skåne sig selv?

Nåh, men til spaden: I Danmark er migranter velkomne, hvis de kan bidrage positiv til det danske samfund og kan forsørge sig selv og sin familie. Det er i min optik ikke ensbetydende med, at sluserne står åbne for alle som har muligheden. Det kræver også, at vores grundlov og dansk lovgivning i øvrigt respekteres og ingen lov, så som den muslimske sharialov, står over denne.

Dette ser vi i dag desværre praktiseret i muslimske kredse i Danmark. Vil muslimer det kristne Danmark, må de praktisere deres religion og bære deres kvindeundertrykkende religiøse beklædning hjemme, og ikke i det offentlige rum.

Kan muslimer ikke indordne sig under de leveregler, som tegner Danmark, så har de ikke noget at gøre i Danmark og har mere hjemme i udprægede muslimske lande. Eller er det for virkeligt, i den "virkelige" verden?

Debat: Den virkelige verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce