Debat: DF vil gøre op med konvention


Debat: DF vil gøre op med konvention

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Ullemose, medlem af Folketinget og Svendborg Byråd for DF, Skårupøre Strandvej 100, Skårup
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: Tirsdag 30. januar havde vi i DF et forslag i Folketinget om udtrædelse af Den Europæiske Menneskerettighedskonvention. Samtlige partier stemte imod, trods vi til hudløshed hører de fleste partier sige, at udenlandske kriminelle skal udvises af Danmark.

Men når det drejer sig om at sætte handling bag ordene, så får tonen en anden lyd. Det er skuffende, men desværre ikke overraskende, at DF er det eneste parti i Folketinget, der mener, at i Danmark bør det være dansk lov, og ikke menneskerettighedskonventionen, der gælder.

I forslaget lagde vi ikke op til, at Danmark helt skal afskrive Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, men blot skrive den ud af dansk lovgivning.

Ved at udskrive Menneskerettighedskonvention af dansk lov er Danmark ikke mere forpligtet til at rette sig efter afgørelser, som i stigende grad er blevet kritiseret for at overfortolke konventionens bestemmelser.

Hvor mange gange har vi ikke hørt om kriminelle og voldtægtforbrydere, som Østre Landsret nægter at udvise, fordi de henviser til konventionens bestemmelser om retten til familieliv.

Så kære læsere, husk udfaldet af denne afstemning næste gang folketingsmedlemmer råber op om, at kriminelle udlændinge skal udvises.

I DF arbejder vi videre med vores dagsorden. Vi vil have et opgør med konventionen.

Debat: DF vil gøre op med konvention

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce