Debat: Behov for paradigmeskifte


Debat: Behov for paradigmeskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


John Jensen, Sanddalsvænget 10 B, Svendborg
Andreas Bastiansen
Debat FAA. 

Læserbrev: Hov, hvad var det lige for et ord? I de nuværende forhandlinger mellem regeringen og Dansk Folkeparti, nævnte Lars Løkke i et interview ordet "paradigmeskifte" og pludselig suser ordet rundt i alle medier.

Hele Europa er plaget af muslimske terrorister, ene og alene fordi berøringsangste skvat i årtier har prøvet at bilde Europas befolkninger ind, at store mængder af muslimer kunne integreres i kristne samfund. Et hårdt tiltrængt paradigmeskifte må i dette tilfælde være et stop for den totalt mislykkede integrationspolitik, lytte lidt til hvad DF siger og altid har sagt.

På kommunalt plan er et paradigmeskifte også hårdt tiltrængt, spørg kommunalpolitikerne hvad de har ødslet bort på en ikke eksisterende integration? Uden for vores ligusterhæk er der ligeledes hårdt brug for flere paradigmeskifter.

Som skoledreng i '60erne husker jeg tydeligt billederne fra hungersnødkatastrofer, hvor grædende små sorte børn med for store hoveder og maver blev brugt i godhedsorganisationernes talrige tiggekampagner. Godhedsorganisationerne er vokset til gigantiske foretagender med milliardbudgetter og tusindvis af ansatte - mange til stjernelønninger. Ved hjælp fra verdens rige lande og gigantiske tiggerkampagner holder de deres forretninger kørende med hjertelige forhold til verdens diktatorer.

Korruptionen kører på højtryk. Jævnligt kan man læse om diktatorer med enorme summer skjult i udlandet - befolkningen behøver de ikke bekymre sig om, den holder godhedsorganisationerne på sultegrænsen, så kun cirka 25.000 mennesker dagligt dør af sult.

Korrupte magthavere og godhedsorganisationer holder gryden i kog, og mennesker dør som fluer til gavn for tiggerkampagnerne præcis som for halvtreds år siden.

Måske skulle der et paradigmeskifte til. I stedet for at lade sig fodre som svin, skulle nødhjælpmodtagere udstyres med våben og modtage militærhjælp til omstyrtning af korrupte regimer og aflivning af skrupelløse diktatorer. Mange vil i stedet for at lide sultedøden dø i kampe, som måske kunne skabe menneskelige forhold.

Debat: Behov for paradigmeskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce