Debat: Begivenheden ingen dækker


Debat: Begivenheden ingen dækker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat FAA. 

Debat: Lørdag 16. december afholdt Anonymus for The Voiceles en såkaldt Cube of Truth, i Svendborg. Formålet med disse direkte aktioner (Direct Actions Everywhere) er at få sat fokus på forholdene, som vore såkaldte produktionsdyr lever under.

En gruppe står i en firkant med hver sin pc, hvorpå der vises videoer fra hele dyreproduktionen, deres liv i stalde, transport til slagterier og deres død på selve slagteriet. En anden gruppe står klar til at fortælle folk, hvorfor de står der, og hvad det er der foregår.

Der er tidligere blevet afholdt Cube of Truth i Odense. Overalt på kloden afholdes disse også. Folkene bag har forsøgt at få DR ud og dække begivenheden, men forgæves. Undertegnede skrev en mail til redaktionen på Ugeavisen Svendborg om den kommende begivenhed, men fik intet svar.

Hvorfor vil ingen dække dette? Er det brandfarligt emne i dette lille land, hvor så mange lever af produktionen af dyr? Det er på tide, vi vågner op og indser, at vi er nødt til at omlægge denne syge produktion, hvis vi vil redde vores stakkels planet.

Lad ikke gamle vaner, kultur eller dine smagsløg bestemme om dyr skal lide. Du bestemmer. Hvis du kunne forhindre disse lidelser, ville du så ikke gøre det?

Debat: Begivenheden ingen dækker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce