Debat: Banderne bekæmpes håndfast


Debat: Banderne bekæmpes håndfast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Erling Bonnesen, medlem af Folketinget for Venstre, Kløverbakken 12, Broby
Michael Bager
Debat FAA. 

Læserbrev: Nu sætter vi endnu hårdere ind mod rockerne og banderne. Hidtil har kriminelle kunnet stikke halen mellem benene og i mange tilfælde kunnet vende direkte tilbage til deres gamle miljø. De kunne således fortsætte i vante rutiner. Det skal ikke længere være muligt.

Et bredt flertal i Folketinget har netop vedtaget et forslag, der giver mulighed for at give rocker- og bandekriminelle opholdsforbud i en eller flere kommuner i op til ti år. Det vil altså være muligt at forbyde dem at vende tilbage til kommuner, hvor kriminaliteten er begået.

Det er et godt redskab for at få tyndet ud i kriminelle netværk og rockerklubber. Når de kriminelle ikke længere kan vende tilbage til deres grupper og tidligere netværk, undgår vi lettere de langvarige rocker- og bandekrige og den konstante utryghed hos befolkningen.

Derudover sikrer det nye forslag, at overtrædelser har alvorlige følger. Rockerne og banderne skal vide, at der ikke blot er tale om tomme trusler. Overtræder man opholdsforbuddet, risikerer man op til to års fængsel.

Vi vil ikke se på, at kriminelle ruller øjne af reglerne og fortsætter deres ulovlige aktiviteter.

Borgerne fortjener et trygt og sikkert liv. Man skal vide, at ens lokalområde er fri for uroligheder, skyderier og konflikter. Med dette forslag er vi godt på vej, men vi er ikke i mål endnu. Vi vil løbende overveje nye tiltag. For vi vil ikke acceptere denne skruppelløse kriminalitet i vores samfund.

Debat: Banderne bekæmpes håndfast

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce