Debat: Bak Støjberg op, Holberg


Debat: Bak Støjberg op, Holberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Åge Priisholm, kommunalbestyrelsesmedlem Faaborg-Midtfyn (DF), Kaholehaven 8, Ringe
Ny i politik
Debat FAA. 

Læserbrev: Tidligere indenrigsminister Britta Schall Holberg, Venstre, har den 11. juni på debatsiden et længere indlæg om, at tandlægebesøg burde ind under sundhedsvæsenet og dermed være gratis.

Det kan man som udgangspunkt kun være enig i, men hvorfor er det så ikke det? Tværtimod blev tilskuddet til tandlægebehandling under Thorning-regeringen reduceret, for at man kunne finansiere kriminalforsorgens fire-årige aftale indgået i 2013. Dette skete i forbindelse med, at den daværende regering ville finde penge til blandt andet prioritering af undervisningsområdet for de indsatte i landets fængsler, som jo for en stor dels vedkommende er indvandrere fra ikke-vestlige-lande.

Hvorfor tager jeg så fat i det? Det gør jeg, fordi Britta Schall Holberg i flere af sine indlæg her i avisen har været særdeles kritisk over for Dansk Folkepartis udlændingepolitik. Det er som om, at hun ikke vil eller måske ikke kan forstå, at den integrationspolitik, som hun er fortaler for, koster det danske samfund dyrt, blandt andet i form af nedsat tandlægetilskud.

Et godt råd til Britta Schall Holberg er, at hun burde støtte op om sin egen integrationsminister Inger Støjberg, så kunne det være, at der blev råd til øget tandlægetilskud i stedet for det modsatte. Dansk Folkeparti hjælper gerne på vej med en strammere udlændingepolitik og den nødvendige lovgivning.

 

Debat: Bak Støjberg op, Holberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce