Debat: Arbejdspladser bliver i Ringe


Debat: Arbejdspladser bliver i Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jane Heitmann, MF for Venstre, valgt på Fyn
Michael Bager
Debat FAA. 

Læserbrev: I den forgangne uge indgik regeringen en aftale om fremtidens kriminalforsorg. For Fyn blev dette en særlig vigtig aftale: Ringe Fængsel bliver nemlig ikke lukket, og det har været en vigtig prioritet for mig.

Diskussionen omkring lukning af Ringe Fængsel har stået på længe. Antallet af fængselspladser har på landsplan været for stort, hvorfor en mulig lukning af Ringe Fængsel blev diskuteret. Det ville betyde, at over 100 ansatte snart ville stå uden job.

Jeg arbejder for at bevare fynske arbejdspladser, og derfor har denne sag ligget mig meget på sinde. Nu er fængslets skæbne afklaret, og jobbene forbliver i Ringe. Fængslet vil i fremtiden være et udvisningsfængsel, hvor de kriminelle, som skal udvises, vil blive samlet. På den måde har regeringen sikret, at arbejdspladserne forbliver i Ringe, og at de ansatte også i morgen har et arbejde at stå op til. Det skal vi glæde os over.

Aftalen er dog ikke kun vigtig for Ringe Fængsel og Fyn. I sin helhed sikrer aftalen rammerne for en stærk om moderne kriminalforsorg. Aftalen betyder, at der de næste år bliver tilført over 600 millioner kroner på området. Konkret udmønter det sig blandt andet i 250 ekstra fængselsbetjente, som skal bidrage til at skabe mere trygge forhold i fængslerne.

Aftalen har også et øget fokus på de indsatte, der har banderelationer. I fremtiden bliver bandemedlemmerne opdelt på en sådan måde, at der skabes større sikkerhed for personalet. Jeg ønsker en stærk og mere tryg kriminalforsorg for vores fængselsbetjente. Det fortjener de, og det får de med den nye aftale.

Debat: Arbejdspladser bliver i Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce