Debat: Anvendelse af sprøjtemidler


Debat: Anvendelse af sprøjtemidler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Flemming Schell Simonsen, Vormark Bygade 17, Hesselager
Mads Claus Rasmussen - Egense
Debat FAA. 

Læserbrev: Svar til Jørgen V. Hansen for indlæg den 16. februar i avisen. Så skal landbruget ha' igen.

Til din orientering bruger man svampemidlerne forebyggende og i meget lille mængde. Det, du henviser til, er, at man sprøjter svampesyge hvedemarker, som senere bliver brugt som brødkorn, hvilket ikke er sandt, da korn fra angrebne marker ikke kan anvendes som brødkorn. Men det er forøvrigt svært at dyrke brødkorn i Danmark, da lovgivningen forhindrer, at der kan anvendes nok kvælstof til hvedemarkerne, og der derfor ikke er protein nok i kornet til, at det kan anvendes som brødkorn, men at du uvidende sætter tænderne i brød, som er bagt på importeret korn, som er dyrket uden de skrappe regler, som vi har i Danmark.

Med i dine beskyldninger mod landbruget, skal så lige trækkes MRSA frem, igen fremkommet af, at forbrugerne har krævet billigere fødevarer, og der derfor er anvendt mere penicillin i produktionen for at mindske omkostningerne, og derfor til gavn for forbrugerne, da landbruget altid har tilstræbt forbrugernes (kundernes) ønsker.

Og så kom den lige igen, den med at Venstre altid retter ind efter landbruget, da de er kernevælgerne. Prøv lige at vågne op til år 2018. Venstre er lige så meget et parti for skolelærere og akademikere og ikke længere et parti kun for landmænd. Jeg kender mange landmænd, som stemmer Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, SF mm., så stryg lige den af hatten igen og vågn op til virkeligheden.

Til oplysning bor jeg i parcelhus.

Debat: Anvendelse af sprøjtemidler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce