Debat: Alarmklokkerne ringer


Debat: Alarmklokkerne ringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Nanna Drejer, speciallæge, Præstevænget 30, Svendborg
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: I sit indlæg i Fyns Amts Avis den 30. november rammer John Jensen noget væsentligt, når han skriver om den muslimske indvandring i Europa, som nogle lukker øjnene for.

Sagens kerne er nemlig den, at Europa er under stærk forandring på grund af tiltagende muslimsk indvandring, og det mærker landenes etniske befolkninger, idet der opstår parallelsamfund, som stiller islamiske særkrav til samfundenes indretning.

I en opsigtsvækkende rapport fra den uafhængige amerikanske tænketank Pew Research Center, der blandt andet er offentliggjort i den tyske avis Die Welt og herhjemme i Kristeligt Dagblad, øges islamiseringen af Europa frem mod 2050.

Om nævnte rapport udtaler den finske direktør for migration i Turku (Åbo), Tuomas Martikainen, at islams tilstedeværelse i Europa vil vokse. Den nævnte rapport forudsiger, at andelen af muslimer i Danmark kan stige til 16 procent og i Sverige til 31 procent i 2050. Rapporten omfatter de 28 EU-lande samt Norge og Schweiz, og den baserer sig på data fra Eurostat (de enkelte landes statistikmyndigheder).

Rapportens fremtidsscenarie er skræmmende læsning. Det kan derfor ikke undre, at Europas etniske befolkninger føler sig trængt og derfor søger mod højre for at åbne politikeres og andres øjne for den voksende islamisering af Europa.

Det er alarmklokkerne, der ringer, og kun de tonedøve hører dem ikke. 

Debat: Alarmklokkerne ringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce