Damagecontrol?


Damagecontrol?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske Bank

Så tonede Peter Straarup fra Danske Bank endnu engang frem og tonede rent flag. I et totalt hovedløst forsøg- og i et almindelig forsøg på det amerikanerne kalder »damagecontrol«, holdt han fast i, at han fortjente sin beskedne hyre sidste år på over 7 millioner kroner.

Egentlig lidt synd for ham, når nu Danske Banks overskud blev barberet ned med 14 milliarder kroner, og tabene på udlån oversteg 12 milliarder kroner. Især synd for alle de almindelige mennesker, der nu skal betale det her gilde.

Det er jo netop ikke Hr. Mads Skjern og storaktionær Hr. »dit og dat«, der skal betale her.

Nej - det bliver alle os ganske almindelige danskere, som kommer til at betale for disse gode år ? eller mangel på samme!

Er det så fair? ? næh! ? overhovedet ikke? - men det sætter endnu engang finanssektoren og især vores regering i perspektiv.

Tænk lige engang over det, næste gang du skal ud og stemme, hvilket er den eneste chance, du har for at bestemme noget som helst i denne sammenhæng.

Og ja, som Peter Straarup siger, temmelig arrogant, mener jeg, til nyhederne: »Ja, jeg er jo ansat i Danske Bank for at forvalte bankens interesser bedst muligt. Så det er det, jeg koncentrerer mig om«.

Hmmmmm?

Tænk lige lidt over den?

Damagecontrol?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce