DF har skudt papegøjen


DF har skudt papegøjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skat

Dansk Folkeparti (DF) har skudt papegøjen!

I alle medier står der i aften: »Kommuner sprænger skatteaftale«! Det er jo ikke rigtigt! Kommunerne har gjort en omfattende indsats for at overholde økonomiaftalen, men de mange nye opgaver i kommunerne, harmoniseringen af serviceniveauet i sammenlagte kommuner og ændringerne i kommunernes finansiering har været for stor en mundfuld. Derfor stiger kommuneskatten i 2008, siger kommunernes formand, borgmester Erik Fabrin (EF). Det må betegnes som en rigtig konklusion!

Det har ikke fremmet processen, at der i de seneste måneder er kommet så stærke signaler både fra regering og Folketing om mere velfærd. Det har øget borgernes forventninger i alle egne af landet til den kommunale service og lagt pres på kommunalbestyrelserne«, siger EF. Samtidig har man lovet en slags skattestop, som man kunne have opfanget, hvis man havde målet på behovet af arbejdskraft og nye skatteydere! Men DF har jo ikke haft vilje til at integrere arbejdskraft med indvandrere til Danmark. Det bedste vil være en omgående valg!

Er det sabotage, når kommunerne sætter skatten op med 2,2 mia. kr. mere end det, som regeringen allernådigst har givet dem lov til? Det påstår Venstre - selvom hele 21 af de borgmestre, der har sat skatten op, er fra Venstre. Partiet må åbenbart være godt og grundigt træt af DF's magt!

Det er kun to måneder siden, at Bendt Bendtsen helt mod Foghs planer gennemtvang en skattelettelse på næsten 10 mia. kr. Jamen, hvis det er sabotage at bruge 2,2 mia. kr. mere end planlagt, så må det da være helt sindssygt at bruge 10 mia. kr. Er det i virkeligheden ikke værre, for regeringen har jo ingen finansiering af de 10 mia. kr., mens kommunerne sådan set selv finder pengene ved at sætte skatten op for at give vores børn bedre skoler og sørger for vores svageste?

Det er altså ikke den økonomiske ansvarlighed, som kommunerne saboterer. Det klarer regeringen fint selv. Hvad er det så kommunerne saboterer?

Skal borgerne så straffes af regeringen?

DF har skudt papegøjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce