Centralismens fordele


Centralismens fordele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygehus

Af Svend Heide, Bøgeløkken 3, Thurø

n Når man læser de lokale artikler og læserbreve om en eventuel nedlæggelse af Svendborg Sygehus - eller dele deraf - kan man få det indtryk, at debatten næsten går i selvsving.

Der er i hvert fald ikke mange, der ytrer sig imod den relative forringelse af sygdomsbehandlingen her i landet, som bevarelsen af de små sygehuse også betyder.

Omkostningen ved behandlingen af sygdomme vil også i fremtiden stige enormt i takt med nye behandlingsmuligheder, og samfundet vil ganske enkelt fremover kun have råd til disse investeringer ganske få steder i landet. Det er selvfølgelig her, man skal koncentrere behandlingerne og ekspertisen og undgå de fejlbehandlinger, der ind imellem sker på de små sygehuse.

Et lille land som Danmark har kun behov for nogle ganske få topmoderne behandlingsenheder, og heldigvis er forslaget da også, at en af disse enheder bliver på Fyn.

Det er naturligvis en forudsætning, at der også investeres massivt i lægeambulancer og -helikoptere, hvilket der sagtens bliver råd til. De er nemlig billige i forhold til opretholdelsen af et lokalt sygehus. På den måde kan vi alle få den sygdomsbehandling, vi fortjener.

Centralismens fordele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce