Bussen og fremtiden


Bussen og fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynbus

Af Bjørn Kay, Kongensgade 12, Marstal

n Fynbus, der ejes af Region Syddanmark og de 10 kommuner på Fyn, er som de øvrige regionale trafikselskaber i økonomisk knibe på grund af færre passagerer. Hvis man nu vil rejse CO2 venligt til sit arbejde i København, bliver man jo nok skuffet. Det positive er, at bussen holder nede ved færgen i Rudkøbing, når man kommer ind med den første morgenfærge, men så kører bussen ind i Svendborg Rutebil Station kl.07.30!

På samme tidspunkt kører så bussen til Nyborg station!

Det betyder at man skal vente på den næste bus og ankommer til hovedstaden cirka 30 minutter senere, end man gjorde for et år siden!

Syddanske busser svigter småbyer og gør bussen ikke-attraktiv for pendlere. Meningen er at vende den negative udvikling, som har ramt den kollektive trafik i de seneste år, sagde man sidste år!

Dermed skal FYNBUS klart opfordres til at tilpasse bussen, således at ærøboer (også tilflyttere) som arbejder delvis i København, får muligheden for at komme CO2-venligt frem - 30 minutter tidligere end nu til gavn for den kollektive transport og miljøet og gøre Ærø interessant som tilflytningskommune for forældre med unge børn!

Bussen og fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce