Bravo, Bonnesen


Bravo, Bonnesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygehuse

SOM MEDLEM af Venstre i Danmark er det en god fornemmelse at konstatere, at vi i partiet har medlemmer i Folketinget, som ikke lader sig rive med af enøjede lokale mærkesagsgrupper, men har format til at stå fast og se løsninger i et helhedsperspektiv, baseret på omfattende baggrundsundersøgelser af eksperter på området.

Debatten om akut-sygehus i Svendborg har kørt længe og til tider været følelsesladet grænsende til det usmagelige.

Selv om jeg har fulgt debatten, skal jeg gerne indrømme, at jeg ikke føler mig klædt på til at sige for eller imod et akutsygehus i Svendborg, sammen med et nyt supersygehus i Odense. Og jeg tvivler på at ret mange andre på sidelinjen er i stand til at vurdere, hvad der er rigtigt.

Én ting må være indlysende, og veje tungt, og det er, at hvis der skal være akutafdeling i Svendborg, så må det ikke på nogen måde forringe intentionerne om at skabe et sygehus med de ypperste faciliteter, og den højeste ekspertise i Odense.

I DANMARK HAR vi repræsentativt demokrati. Det betyder bl.a., at vi vælger medlemmer af byråd og folketing til at træffe beslutninger på de manges vegne, og sædvanligvis har de valgte rod i politiske partier.

Den største fejl ved det system er, når de valgte forfalder til at drive sognerådspolitik, - altså enøjet fremme sager vedrørende det nærområde, man kommer fra, så slutresultatet ender op i en dårligere stude løsning for helheden.

Noget kunne tyde på, at lokalafdelingen af venstre i Svendborg mener, at den måde folketingsmedlemmerne nu er placeret i folketingssalen, nemlig i forhold til politisk tilhørsforhold, skal ændres, så man i stedet skal sidde i forhold til hvor man kommer fra.

Så kunne de efter hver afstemning sidde og råbe: Hvem var det der vandt i dag, Det var dem fra Svendborg af. Og reelt skulle det vise sig, at de havde tabt. Tabt de demokratiske processer på gulvet.

Bravo, Bonnesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce