Bonnesens ret til at kæmpe for sin sag


Bonnesens ret til at kæmpe for sin sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygehusreform

For tiden er der en lokal debat i partiet Venstre, som jeg i øvrigt er medlem af, om vores folketingsmedlem Erling Bonnesen: Har han ret til at arbejde for det han mener er bedst for vores lokalsamfund (sygehussagen)? Vel vidende at det ikke lige nu er den mest populære sag på Sydfyn, han repræsenterer.

Jeg mener at det er en politikers fornemste opgave at kæmpe og argumentere for det han/hun tror er det rigtige. For demokratiets skyld håber jeg at flertallet i Venstre støtter Erling Bonnesens ret til et lokalt særstandpunkt. En udvikling i retning af, at alle folkevalgte i et parti skal mene det samme, ellers er det ud, tror jeg vil være meget skadelig for alt omkring demokratiet. Hvorfor dog være politiker hvis man ikke må kæmpe for det man tror og mener er det rigtige? Og er det overhovedet muligt at kæmpe for noget man ikke tror på? En sag kan være upopulær ved vedtagelsen men rigtig i en større sammenhæng og nødvendig på langt sigt. Er det muligt at tage den slags beslutninger hvis man kun tænker lokalt. Man skal ikke ensrette folks holdninger i er parti men være loyal over for andres ret til at have en anden mening.

Jeg ved ikke selv, hvad der er op eller ned i sygehusdiskussionen, og dette er derfor ikke et indlæg for eller imod lukning af akutfunktioner i Svendborg. Det er blot tanker, som er poppet op i anledning af sygehus- og Erling Bonnesen-diskussionen.

Bonnesens ret til at kæmpe for sin sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce