Bonnesen i chok


Bonnesen i chok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regerings-alternativ

Reaktion på Erling Bonnesens læserbrev d. 24. februar 2009:

Erling Bonnesen er bange for at få et rødt chok.

Det er da beklageligt, men det kan kommer lidt bag på mig at Bonnesen har forstået så lidt af det, der ligger til grund for SF, at han mener at SF »læner sig stærkt op af gammel kommunistisk ideologi«. Det er i disse dage 50 år siden SF blev dannet ? netop på baggrund af et brud med den kommunistiske ideologi.

Jeg har nu ikke Bonnesen mistænkt for ikke have opdaget dette 50 års jubilæum, men jeg har Bonnesen mistænkt for et krampagtigt forsøg på at genoplive fortidens kommunistforskrækkelse, i en tid hvor oppositionen står stærkt, hvor SF?s politik taler til, ja oven i købet tiltaler, omkring en femtedel af den danske befolkning.

Bonnesen bedyrer ? i øvrigt sammen med hele den siddende regering og DF - at skattestoppet og skattelettelser for de rigeste, er det danskerne har brug for.

SF viser sammen med Socialdemokraterne en anden vej, en vej uden en skævvreden skattepolitik, en vej ud af den aktuelle finanskrise, en vej der tager fat om krisens egentlige problem, den stigende arbejdsløshed og stagnationen i erhvervslivets aktiviteter.

Sammen med Socialdemokraterne har SF vist, at der er et socialt og økonomisk ansvarligt alternativ til den siddende regering.

Jeg kan faktisk godt forstå, at Erling Bonnesen er i chok.

Bonnesen i chok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce