Bliv ved, Uffe


Bliv ved, Uffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jødehad

I et indlæg d. 30.01 imødegår Uffe Nissen endnu engang H. Nedergård vedrørende forholdene i Mellemøsten. Tak for det. Det er af uvurderlig nytte, at skribenter fortsat interesserer sig for i beat vedligeholde og ajourføre dem nødvendige almenviden omkring staten Israel, dens tilblivelseshistorie og dens fortsateksistenskamp.

Det latente jødehad ligger og ulmer lige under overfladen, og så snart venstrefløjen finder anledning dertil, puster de, under foregivelse af at ville de stakkels palæstinensere deres bedste, til ilden med historieforfalskning, indlærdte, demagogiske fraser og uvidenhedssnak, der skriger til himlen.

Deres målgruppe er så tydelig de opvoksende generationer. De er intellektuelt set sårbare. Der gives i dagens Danmark desværre ikke nogen systematisk historieundervisning i hverken Folkeskolen eller i gymnasiet. Vi er i dag så langt ude, at lærere i Folkeskoved deltagelse i debatter i FAA afslører, at de end ikke ved, hvornår Anden Verdenskrig fandt sted.

Men beretningen om menneskehedens største tragedie, historien om jødefolkets skæbne, må aldrig forstumme eller drukne i ansvarsløse ideologers sandhedsforvridende snak.

Derfor: kære Uffe Nissen, bliv ved med at skrive, til du ikke orker mere. Det er uvæsentligt, om du formår at åbne øjnene på H. Nedergård eller andre vildfarne ideologer. Du bliver læst af hele FAAs læserkreds, og det er vigtigt, at den stemme, som du fører, videregives som en stafet til sundt og selvstændigt tænkende nye generationer, så den vestlige verden ikke endnu engang viser sig slap og lader umenneskeligheden og barbariet slå rod i menneskesin

Du har kløgt, indsigt og viden, og du formår at formulere dig. Den eneste undskyldning for dig som for os andre for at holde op, er at vi dør. Vi må så håbe, at stafetten betids er givet videre til den tid.

Bliv ved, Uffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce