Bank og brændte hunde


Bank og brændte hunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Amts Avis

Det var sandelig to væsentlige ting, Fyns Amts Avis havde på forsiden mandag: Fionia Bank overtages af Nationalbanken pga. milliardtab og: To hunde indebrændt ved »mindre brand i Vejstrup«.

Dermed blev der ikke plads til dagens hulkehistorie efter FAAs fladtrådte kliché »lille mand mod systemet«: Enten nogle ofre, helst fotograferet ovenfra, bevæbnet med børn og husdyr, eller nogle heroiske »almindelige mennesker«, beboere, pårørende, helst fotograferet som Sovjetarbejdere i 1950?erne med blikket rettet skråt opad mod solen.

I stedet for den daglige udhængning af en eller anden offentlig ansat eller kommunal institution ville det være rart, hvis FAA bare en gang imellem gik i haserne på noget væsentligt.

Os bekendt har vi f.eks. ikke på noget tidspunkt set avisen prøve at bore i, hvad Fionia havde »rodet sig ud i med ejendomsspekulation og pantebreve« (citat).

Måske har redaktøren på et møde i Rotary lovet bankdirektøren, at det skulle der ikke rodes i.

Men vi er faktisk mange, der gerne ville have lidt mere at vide: Var det Ø restadshøjhuse, Stein Bagger, amerikanske boliglån, Hells Angels eller noget helt femte? Også som aktionærer i banken (ak ja!) er vi egentlig nysgerrige. Vi har fået tilbud om en lang række aktionærarrangementer, men ikke en linje med svar på de mest relevante spørgsmål.

Vi holder avisen for at blive lokalt informeret, og vi har konti i Fionia for at støtte en lokal bank ? men vi er sgu´tte imponerede!

Bank og brændte hunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce