Ægte næstekærlighed findes


Ægte næstekærlighed findes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemmeplejen

JEG TILSLUTTER mig redaktør N.P Nielsens indlæg den 6. december om, hvorfor vi er så sure, og hvorfor vi altid kun hører om de 10 fejloperationer på sygehusene og ikke om alt det, der er godt, og hvad er der lige med den næstekærlighed? Er den helt væk? Nej, i hjemmepleje Vest Tåsinge-afdeling lever den i bedste velgående, her er medarbejderne i stand til at udvise næstekærlighed, samtidig med at de er dybt professionelle i deres arbejde med syge mennesker og deres pårørende.

Dette oplevede jeg i det halve år, de passede min mor i hendes hjem. Jeg er derfor dybt taknemlig over at kunne få lov til at bidrage med en stor tak til hjemmepleje Vest Tåsinge-afdelingen. Jeg har oplevet et helt fantastisk team igennem de seks måneder, hvor jeg havde plejeorlov for at passe min mor.

JEG HAR TÆNKT rigtig meget på jer, og det har stor betydning for mig at få lov til at fortælle jer, hvor meget I har betydet for min mor, hendes mand og mig. Specielt i den situation, hvor man ved, at ens nærmeste snart skal dø, er det vigtigt at have professionelle, varme og empatiske støtter som jer i hjemmeplejen ved sin side. I har formået at komme ind i vores liv på en helt speciel måde, med stor respekt og omsorg for de personer, som det handlede om, og for mig som pårørende. I var der for min mor og mig døgnet rundt og det på trods af, at der var sygeplejerskestrejke. I var mine vigtigste støtter og samarbejdspartnere i hele forløbet med min mors sygdom og død. Når jeg tænker tilbage på, hvordan min mor og hendes mand var vant til altid at klare alting og satte en stor ære i at gøre tingene selv. De var ikke gode til at bede om hjælp, så var det helt fantastisk at se den måde, I greb tingene an på i takt med, at de blev dårligere og dårligere og ikke kunne de samme ting, overtog I på en fin og empatisk måde uden at støde eller umyndiggøre dem. I satte jer samtidig ind i, hvordan vi pårørende havde det og støttede også os.

I ER PROFESSIONELT dygtige, og alligevel synes jeg, at det allervigtigste er jeres menneskelige og sociale kompetencer, de er i top - på en skala fra 1 til 100 så er I på 100. Altid med et smil på læberne, et kram og en stor portion varm omsorg for os alle i familien, det er virkelig næstekærlighed. Jeg har stor respekt for jeres arbejde og jer som personer. Jeg er meget glad for alle jer, der gjorde den sidste tid så varm og kærlig for min mor og mig. Jeg vil derfor gerne rette en helt speciel tak til Vibeke, Laila, Karen Lis, og Jonna. Jeg kom til at lære jer rigtig godt at kende, og jeg har lært så meget af jer og jeg beundrer jer meget. TAK ! Også speciel tak til Inge Lise og hendes kollega, som kom og så til os hele den lange sidste nat. Tak for jeres helt fantastiske måde at være på og specielt den måde, I var på, da min mor lukkede øjnene. Det var så flot, som I havde ordnet hende, I formåede at gøre den meget sørgelige situation til noget smukt at huske tilbage på. Også min dybeste taknemlighed og tak til praktiserende læge Frederik Kallan, Lene Munk fra smerteenheden, og læge Anette Damkier og Britta Mathiesen fra palliativt team Odense, for at være der på de værste tidspunkter samt for jeres fantastiske støtte og gode indbyrdes samarbejde.

Tusind tak til jer alle fra en borger/pårørende/datter, som er meget taknemlig og betaler sin skat med glæde.

Ægte næstekærlighed findes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce