Åbent brev til Trine Willemann


Åbent brev til Trine Willemann

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem tror du egentlig du er, Trine Willemann, når du tillader dig at kritisere vort kongehus så groft? Du kalder Kronprinsen doven og Prins Joachim for hanrej samtidig med, at du forsøger at dække dig ind under, at din bog blot er en debatbog, som du har udgivet, fordi danskerne ikke har det monarki, som de fortjener.

Alt dette må først og fremmest være udtryk for en blanding af din egen underlige private mening og din udlægning af andres udtalelser, som de involverede i mange tilfælde vel knap nok kan genkende. Du har med de værste hensigter henvendt dig til 50 - 60 personer, der på en eller anden måde har eller har haft tilknytning til kongefamilien. Uden hæmninger har du udfrittet og udnyttet dem, og det må være skuffende for dig, at din bog ikke har animeret befolkningen til at debattere kongehusets status.

Sjovt nok er det mere din person som selvbestaltet kgl. revser, der optager folk, og det er absolut ikke til din fordel. For, Trine Willemann, det er en vildmand, du er ude på, og det ved du sikkert nok inderst inde. I hvert fald har du fået mange vrede tilkendegivelser! Men det er du vel ligeglad med, bare du kan spinde guld på dine skriverier, for det er vel det, der er formålet? Det er tydeligt, at du benytter dig af den nysgerrighed, der altid opstår, når kongehuset er i fokus, og så er det samtidig så dejlig nemt at nedgøre mennesker, som man på forhånd ved normalt ikke forsvarer sig. Man må sige, du forstår at regne den ud, og det fortæller en hel del om dig, at du kun kunne bruge det negative fra dit indsamlede materiale til at føre dig frem med din såkaldte debatbog, som jeg snarere betragter som en smudsbog, der er fyldt med majestætsfornærmelser..

Folk harmes over den, og vi danskere kan kun skamme os over, at det er en af vore landsmænd, der har skrevet den.

Jeg er så gammel, at jeg har oplevet tre generationer af regenter i kongehuset, og jeg hører til det store flertal, der føler, at vort kongehus er noget særligt, som vi til enhver tid må værne om. Der må gerne være lidt eventyr ved et lille land som vores, for hvor ville det være trist og uromantisk, hvis vi måtte nøjes med en præsident, der skulle udskiftes hvert fjerde år. Noget helt andet er, at uden kongehuset ville Danmark være ret så usynlig ude i den store verden.

Hvad økonomien angår, er det højst 40 kr. pr. indbygger, vi betaler årligt for hele kongehuset, og de penge kommer oven i købet igen med renters rente, fordi kongehuset repræsenterer erhvervslivet udadtil særdeles godt.

Til slut vil jeg håbe for dig, at du har lært så meget af denne bog-udgivelse, at du fremover afholder dig fra at bruge negativ sladder som dit værktøj.

Åbent brev til Trine Willemann

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce