Åbent brev til Erling Bonnesen


Åbent brev til Erling Bonnesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rettidig omhu

Jeg har i lokalpressen fulgt din holdning til et akutberedskab på Svendborg Sygehus.

Jeg har også læst dit indlæg på din blog den 15. december, og den 29.01.09 spørger Per Laustsen dig samme sted: »Hvad er det egentlig, du mener?«

Du forbliver tavs, og det oplevede jeg også for tre år siden ved en høringsfase omkring et lovforslag om biavl, hvor jeg sendte dig en mail, fordi Venstre ikke viste sagen særlig stor interesse. Først da jeg på et møde i venstre præsenterede dig for den fremsendte mail, fik jeg dig efterfølgende i tale; men da var løbet kørt for denne sag, og jeg kunne frygte, at det samme kunne ske omkring skadestuen på sygehuset.

Føler du, Erling, at du som folkevalgt i det sydfynske område har brugt de muligheder, der ligger i at indhente information i din valgkreds?

Har du taget dialogen med de lokale politikere og de mennesker, der viste dig tillid og opstillede dig som folketingskandidat for Svendborg-Langelandskredsen, inden du meldte ud med din holdning omkring sygehusstrukturen?

Er det ikke også naturligt, at de vælgere, der har stemt på dig, åbent og ærligt drøfter, om du er den rette mand på tinge?

På din hjemmeside står der: »Erling Bonnesen. Så ved du det bliver til noget.« Hånden på hjertet, Erling - prøv at sætte det i perspektiv til vort ønske om at bevare skadestuen i Svendborg - og til sidst banker dit hjerte egentlig for Sydfyn?

Åbent brev til Erling Bonnesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce