Vis respekt for demokratiet, Lars Bo


Vis respekt for demokratiet, Lars Bo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Henrik Mohr, Vestergade 132, Kerteminde
Nye ansigter for de Radikale
Debat. 

Det er noget af en bredside, du får fyret af i FS's søndagsudgave. Kertemindere er imod al udvikling på havnen, og de syv politikere i den konservative byrådsgruppe betegner du som "amatørpolitikere", fordi de ikke kan se storheden og visionerne i den havnemasterplan, som blandt andre du som medlem af byrådsflertallet til det sidste forsøgte at presse ned over byen.

Hvis vi tager det første først: Nej, Lars Bo. Kertemindere er ikke imod al udvikling på havnen. Borgernes ønsker kom nemlig tydeligt til udtryk på en række velbesøgte borgermøder om havnens fremtid og blev nedfældet i en visionsplan, der i øvrigt stemte meget godt overens med Bevaringsforeningens havneplan: En harmonisk havneudvikling med let boligbyggeri og offentlige service-og kulturtilbud tilpasset byens dna.

Problemet er bare, at blækket var dårligt blevet tørt, før du og et flertal i byrådet barslede med en havneplan, som på de helt afgørende punkter var i direkte modstrid med borgernes plan. Den slags overgreb reagerer kertemindere altså på.

Og nej, Lars Bo: Der er ikke megen vision og udvikling i at plastre havnekajen og Strandkilen til med boliger og en dagligvarebutik. Det er blot udtryk for kynisk kassetænkning og manglende respekt for borgernes ønsker.

Med hensyn til de "konservative amatørpolitikere": Jeg synes ikke, at du kan være en sådan nedladende retorik bekendt. Det er en hån mod både politikerne og de godt 3000 vælgere, der med deres kryds sikrede den konservative jordskredssejr og tydeligt markerede, at de ønsker en anden politisk retning end din. Det er demokratiets spilleregler, Lars Bo. Dem burde du udvise større respekt for.

Vis respekt for demokratiet, Lars Bo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce