Vildledning


Vildledning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bendt Bendtsen, formand for Det Konservative Folkeparti, Allesøvej 38, Odense N

FRIHED: Folkesocialisten Bent Rasmussens indlæg 8/10 sætter nye standarder for, hvad man åbenbart skal kunne tillade sig i den politiske debat. På den mest vildledende, injurierende og paranoide måde forsøger BR at udlægge konservativ politik. Det vil jeg kraftigt opfordre ham til at lade være med, for kendskabet er åbenbart lige så lille, som propagandaen er stor.

BR beskylder Det Konservative Folkeparti for at ville indføre stasimetoder i Danmark. Det er jo grænsende til det morsomme, at man skal høre en SF'er kritisere andre partier for tiltrækning af det totalitære regime, som netop SF havde et særdeles godt forhold til gennem tiden.

Det Konservative Folkeparti har altid og vil altid kæmpe for den frihed, vi bygger vores vestlige samfund på. BR's indlæg er et meget godt eksempel på, hvad den frihed åbenbart kan bruges til, for ingen retsforfølger ham jo for at ville bilde læserne ind, at "Oplysninger om andre end konservativt tænkende mennesker vil blive misbrugt," selvom det er usandt.

Vi konservative vil have mere styr på de mennesker, der på langt grovere vis end BR misbruger friheden. Mennesker, der under dække af ytringsfrihed opfordrer til terror på uskyldige. Mennesker, der i tolerancens forkerte navn tror, at alt er tilladt.

Det er alt ikke. Vi vil ikke stiltiende se til, mens vores samfund bliver undergravet indefra. Derfor vil vi have gjort det strafbart at opfordre til terror. Derfor vil vi indskærpe over for justitsministeren, at grundloven forpligter ham til at retsforfølge organisationer, der forsøger at nå deres mål ved vold. Derfor vil vi have bedre styr på, hvem der kommer ind i landet.

Hvis vi skal passe på vores samfund, er det nødvendigt, at nogle ved, hvad der foregår i det skjulte. Det har vi en efterretningstjeneste til. Den skal netop holde øje med, at friheden ikke bliver misbrugt.

Vi konservative påpegede for en tid siden, at vi var bange for, at Danmark husede mennesker, vi ikke burde huse. Statsministeren og justitsministeren nåede lige at garantere, at Danmark ikke husede terrorister, før et dagblad kunne afsløre, at det gjorde vi altså. Jeg skal ikke gøre mig klog på, om BR synes, det er helt fint, at der i Danmark går en mand rundt, som meget tyder på er stærkt medansvarlig for 180.000 civiles skrækkelige død.

Det er ikke i orden. Heller ikke, at vi har kendte terrorister gående frit omkring. Og det er dybt bekymrende, at Politiets Efterretningstjeneste åbenbart ikke har ressourcer til at kunne afsløre dem.

Vi står i en helt anden situation end før 11. september. Før den dag var vi nogle, der troede, at der var grænser for ondskaben og fanatismen. Nu er vi mange, der på den mest forfærdelige måde er blevet klar over, at det er der åbenbart ikke. Vi er også mange, der har viljen til at handle og gøre noget for, at det bliver nemmere at opdage misgerninger - før de bliver udført.Indlægget 8/10.

Vildledning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce