Vi vil selv bestemme

Erling Bonnesen

Vi vil selv bestemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

indvandring

I Folketinget har vi vedtaget og gennemført en stram udlændingepolitik. Grundlaget herfor blev skabt med VK-regeringen støttet af Dansk Folkeparti.

Den faste og fair udlændingepolitik skal fortsættes. Den er en succes og har gjort op med den tidligere SR-regerings alt for slappe styring af området.

Domstolen i EU har desværre smidt grus i maskineriet, da de har afsagt en kendelse i en sag fra Irland, som omhandler helt andre forhold, som ikke umiddelbart har noget med Danmarks udlændingepolitik at gøre.

Sagen får dog også i Danmark og andre EU-lande en betydning, da kendelsen helt uforståeligt åbner et hul, der i visse situationer giver arbejdstagere mulighed for at tage udenlandske ægtefæller, der ikke har lovligt ophold, med tilbage til Danmark- dvs. i et vist omfang åbne for illegal indvandring.

Ingen har kunnet forudse, at domstolen pludselig ændrer fortolkning, men det vil vi naturligvis ikke affinde os med.

Løsningen er, at der skal laves præcise EU-regler på området, så domstolen ikke kan fortsætte denne nye fortolkningspraksis.

Det skal der nu arbejdes på at få på plads.

Derfor er det godt, at Danmark står godt, solidt og troværdigt placeret i det europæiske samarbejde. Danmark har mange venner i Europa.

Også i mange andre EU-lande er man stærkt interesseret i at få strammet op over for og forhindre illegal indvandring. Vi står derfor ikke alene.

Vi siger fortsat nej til den illegale og forkerte indvandring og ja til dem, der på lovformeligt grundlag vil arbejde og være selvforsørgende.

Vi vil selv bestemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce