Vi skal ikke åbne hoveddøren til Europa


Vi skal ikke åbne hoveddøren til Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Mette Bock (LA), spidskandidat ved EP-valget
Billede
Debat. 

Indvandring: "10 millioner migranter skræmmer mig ikke" og "alle skal være velkomne".

Det er nogle af de meldinger den konservative spidskandidat til Europa-Parlamentet, Pernille Weiss, kommer med i et interview om migration og arbejdskraft i Berlingske.

Det gør mig ærlig talt både bekymret og forvirret. De senere år er hundredtusindvis af afrikanske flygtninge og migranter strømmet til Europa, hvilket har skabt enorme integrationsproblemer og sat tydelige spor både socialt og økonomisk.

Liberal Alliance er helt klar i mælet på dette punkt: Vi skal under ingen omstændigheder åbne hoveddøren til Europa. Tværtimod skal EU i fællesskab sikre, at grænserne lukkes for migranter, så vi kan få håndteret de problemer, vi allerede har.

Og ja, vi har brug for kvalificeret arbejdskraft. Både nu og i fremtiden. Det har bare ikke noget at gøre med millioner af afrikanske migranter. De udlændinge, vi skal have til danske virksomheder, skal fra dag ét bidrage positivt og forsørge sig selv. Og det skal ske på den rigtige måde. Den enkelte skal have en kontrakt med en arbejdsgiver, inden de kommer ind i landet, og så skal de tage hjem igen, når kontrakten udløber. Og det er her i Danmark, vi opstiller betingelserne, ikke i EU.

Det skal med andre ord være helt op til den enkelte nationalstat at bestemme, hvem der kommer ind. Andet kan vi ikke byde de mange danskere og udlændinge, som arbejder og betaler skat i landet.

Vækst, udvikling og arbejdspladser i Afrika skal skabes gennem frihandelsaftaler. Det er det stærkeste værn mod migranter og fattigdom. EU skal være stærkere på det grænseoverskridende, som f.eks. sikring af de ydre grænser. Men EU skal ikke åbne grænserne for millioner af afrikanske migranter.

Vi skal ikke åbne hoveddøren til Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce