Vi ønsker skoler frem for vandkulturhus

Susanne Ursula Larsen

Vi ønsker skoler frem for vandkulturhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

kultur

Politik handler om prioritering. Uanset hvor god en økonomi, man har, vil der med garanti være ønsker for flere penge, end der er til rådighed.

En politiker skal derfor altid være optaget af, hvor det er vigtigst at afsætte midler, og hvor der skal skæres fra. Det er i sidste ende de politiske værdier, der ligger til grund for ens politiske overbevisning, der dikterer, hvordan man prioriterer midlerne.

Radikale Venstre i Odense er villige til at prioritere kultur højt. Vi synes, det er vigtigt, at byen har tilbud, der udvikler, stimulerer og underholder børn og voksne. Vi er sikre på, at det er givet godt ud, så vi til gengæld får glade og kreative mennesker.

Vi er også sikre på, at det kommer byen til gode m.h.t. til at tiltrække besøgende og turister og ikke mindst nye borgere, der bidrager med udvikling og betaler skat.

Men det er ikke al kultur, vi ønsker. Vi ønsker ikke vandkulturhuset. Radikale Venstre er ikke med i kulturforliget, da vi synes, det er for dyrt og uinteressant. Vi ønsker derimod at prioritere skoleområdet helt i top, og vi ser to store kilder til finansiering, nemlig pengene fra energifusionen og pengene afsat til vandkulturhuset.

Men vi ønsker andet og mere end en fysisk renovering af eksisterende skoler. Vi ønsker, at man laver en gennemgribende undersøgelse af hvilke skoler, det er, vi ønsker i Odense om 5, 10 og 15 år. Vi ønsker, at der indarbejdes forslag, der løser nogle af de sociale og integrationsmæssige udfordringer, kommunen har, og i den forbindelse er vi villige til at se på alt fra skoledistrikter, fødeskoler til lukning og nyopførelser af skoler.

Men vi ønsker mere end skoler, der løser problemer. Vi ønsker skoler, der med deres fysiske rammer er gode stimulerende arbejdspladser for lærere og andre ansatte. Og ikke mindst ønsker vi skoler, hvor diskussionen om ulækre toiletter er glemt, og hvor indlæring og moderne pædagogiske metoder er i fokus.

Vi ønsker skoler frem for vandkulturhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce