Vi må frygte udsultning


Vi må frygte udsultning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SYGEHUSØKONOMI: Lidt usædvanligt for årstiden er der atter gang i skriverierne om sygehusøkonomien i det fynske.

Bemærkelsesværdigt er det denne gang ikke de ansatte på sygehusene, som må lægge ryg til forklaringerne på de galoperende udgifter, men derimod retten til frit sygehusvalg, ventelistegaranti og ny dyr medicin.

Se det er jo interessant, thi for ikke længe siden fik alle, der tjener sin løn på f.eks. OUH, smidt i ansigtet, at nu skulleman løbe stærke-re, for produktiviteten lå langt under landsgennemsnittet.

Besparelser, arbejdstidsomlægninger, fyringer og andre ubehageligheder blev resultatet.

Nu hedder det sig -i følge artiklen i FS 22/3: "Sygehus-økonomi kan ikke styres" - at "produktiviteten på de fynske sygehuse er øget markant i 2004"!

Fylder d'herrer sygehusledere de ansatte og offentligheden med løgn, eller fortæller man bare ikke hele sandheden?

Der er ikke skyggen af tvivl om, at området bør tilføres flere midler, men når den nuværende regering afsætter to milliarder over de næste fire år - altså en lille 100 kr. pr. indbygger pr. år, så er det endnu et bevis på, at vi trækkes rundt ved næsen og er til grin for vore egne penge.

Hvordan det skal gå i fremtidens regioner, kan der kun gisnes om, men man må frygte uigennemsigtighed og økonomisk udsultning, som det er kutyme på andre statslige områder.

Vi må frygte udsultning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce