Vi har ikke lært meget af historien: Jeg frygter en ny pest over Europa


Vi har ikke lært meget af historien: Jeg frygter en ny pest over Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Indvandrere: "Pest over Europa" er titlen på en bog, skrevet af socialdemokraten Hartvig Frisch.

Bogen udkom i 1933 og gennemgår de fejl (bl.a. manglende modstand), som socialdemokraterne samt andre politikere i Europa havde begået. Resultatet af dette var, at bolschevisme, fascisme og nazisme opstod, blev stærke og til sidst førte Europa og verden ud i 2. verdenskrig.

Har vi så lært af historien? Meget lidt for ikke at sige: Ingenting! De konventioner, der er vedtaget af FN samt EU, har hersket uindskrænket og uimodsagt af Europas politikere over bl.a. Danmarks love med helt uoverskuelige konsekvenser, så vi i dag med sikkerhed kan sige, at der er kommet en ny pest over Europa. Indvandringen af muslimer har nået et uhyggeligt niveau bl.a. fordi vi har givet efter for presset fra den politisk korrekte tolerance. De mennesker, der har opfattet sig som dem med de rigtige holdninger, det rigtige menneskesyn, benytter sig uden blusel af alle demokratiets reklame- og propagandamuligheder for at fremme deres - for Danmark - skadelige holdninger. Deres menneskesyn er forklædt religiøsitet. Enten har du det rigtige menneskesyn, eller også er du et dumt svin.

Der ofres hvert år utallige milliarder på at få alle de indvandrere integreret eller måske endda assimileret. Men hvordan tror man, det overhovedet kan lade sig gøre, når vi selv har ufatteligt mange danskere, der hverken kan betegnes som integrerede eller assimilerede? Basisviden om Danmarks natur, vores geografi, vores kultur og historie mangler i den grad. Senest bevist af en direktør for en statslig virksomhed i København, der måtte google for at finde ud af hvor Bogense lå! Kulturarven er mest til pynt. Hvor er forældre, skoler, gymnasier og højere læreanstalter henne i denne proces? Vi skal styrke almenvældet i Danmark. Almenvældet er naturligvis Danmark, ikke internationale konventioner eller hensynet til de forskellige medlemmer af indvandringslobbyen.

Det er næsten ubegribeligt, hvad der foregår i de muslimske parallelsamfund af kvindeundertrykkelse, fup og svindel senest omkring SU, samt væbnede opgør mellem rivaliserende bander. En klog mand, debattøren Michael Jalving, har engang udtalt, at "det demokrati, der finder sig i, at borgere bevæbner sig mod hinanden, er allerede i opløsning". En anden klog mand har sagt, at "den, der med sindsro lægger sit land åbent for fremmed erobring i stedet for at forsvare det med glødende sjæl, han kan ikke undre sig over, at det lette bytte styrker de byttebegærliges position uendeligt". Her skal ikke nævnes politiske partier i Danmark.

Afslutningsvis må det konstateres, at den såkaldte integration i Europa er slået fuldstændig fejl. Mellemøsten befæster sigt i hele Europa, og man kan frygte for, hvordan det kan ende, hvis den vestlige kultur bliver ved med at begå selvmord med sine idealer. Jeg frygter virkelig for, hvad der vil ske, når tilstrækkelig mange begynder at begå selvtægt for at komme af med pesten over Europa.

Vi har ikke lært meget af historien: Jeg frygter en ny pest over Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce