Vi gør en stor indsats


Vi gør en stor indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JOBCENTRE

af DORTHE DAHLSTRUP

arbejdsmarkedschef

og LASSE I.V. JAKOBSEN

jobcenterchef i Jobcenter Assens

Den 3. februar havde repræsentanter for en række arbejdsgiverorganisationer et læserbrev i Fyens Stiftstidende, hvor de efterlyste et bedre samarbejde med jobcentrene. "Nødråb fra lokale virksomheder" var overskriften på indlægget.

Det er ærgerligt, at nogle virksomheder har fået den oplevelse, at deres lokale jobcenter ikke hjælper dem optimalt i arbejdet med rekruttering af nye medarbejdere. Og det er især ærgerligt, fordi vi mener at vi har gjort og gør en stor indsats for netop at komme i kontakt med kommunens mange virksomheder.

I efteråret 2007 gennemførte vi i Jobcenter Assens for eksempel en virksomhedskampagne, hvor hovedmålet var at informere om den service vi leverer til virksomhederne. Vi fik rigtig god respons på kampagnen, som i månederne efter bar frugt i forhold til en del nye kontakter til kommunens virksomheder. Netop derfor planlægger vi p.t. at følge op på kampagnen her i løbet af foråret og sommeren.

Vi tager dog selvfølgelig til efterretning, at nogle virksomheder ikke føler at dette samarbejde også inkluderer dem. Vi er altid meget åbne over for nye måder at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og Jobcentret på og er altid klar til at komme ud til en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe den enkelte virksomhed.

Hvis virksomheder gerne vil i kontakt med en af virksomhedskonsulenterne i Jobcenter Assens, kan de ringe direkte til centrets virksomheds-hotline på tlf: 64 74 70 95

Vi gør en stor indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce