Vi bliver ikke hørt


Vi bliver ikke hørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

nærhedsprincippet

Behandlingen af de to sidste traktatforsøg og vores udlændingeforbehold er glimrende eksempler på, hvorfor vi ikke skal have en europæisk union, men derimod videreudvikle samarbejdet mellem stater.

Nærhedsprincippet, hvor beslutninger skal træffes så nært på borgerne som muligt, praktiseres ikke. Vi bliver ganske enkelt ikke hørt og har herved ikke valgret i EU.

Når irerne på vegne af de resterende 26 EU-lande stemte nej, bliver befolkningen, som vi blev det i 1992, bedt om at stemme igen og opstille nationsspecifikke forbehold.

Selvom meningsmålinger i Danmark viser, at befolkningens holdning bl.a. til de to traktater fordeler sig ligeligt, fortsætter EU's regeringschefer med ratificeringer af en traktat, der, ifølge dem selv nu for anden gang skulle være død.

Når EU-lande har folkegodkendte forbehold, tilsidesættes de af EU-afgørelser, danskvalgte politikere og andet godtfolk, som godtager, at vores forbehold står under EF-domstolens afgørelser.

Summa summarum er det direkte demokrati ikke-eksisterende i EU, og det undergraver vores hårdt tilkæmpede folkerettigheder.

Der er kun ét svar på Hollands, Frankrigs, Irlands nej og vores forbehold. Vi vil ikke finde os i ikke at blive hørt, netop fordi vi bryster os af at leve i demokratier, hvor magten gerne skulle ligge hos folket og decentralt i hvert EU-land.

Set med demokratiske øjne er traktaterne for længst døde, og vores forbehold står over EU-afgørelser. Når mange danske lovforslag er EU-dikteret og folkevalgte politikere ikke håndhæver vores forbehold, ligger styringsmagten i EU.

Vi bliver ikke hørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce