Vermund og religionsfrihed. Du ved ikke, hvad demokrati er


Vermund og religionsfrihed. Du ved ikke, hvad demokrati er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Replik: Hvor må det være rart for DF's Martin Henriksen, at han har fået makker i det politiske liv, der er lige så uintelligent at høre på eller læse indlæg fra, selv om jeg faktisk troede det umuligt.

I Danmark den 29. november udbreder Pernille Vermund sig om Islams fortrædeligheder og generaliserer groft alle muslimer til at være islamister og voldelige kriminelle og af den grund skal denne religion ikke have indflydelse i Danmark.

Fakta er, at der lever lidt mere end 300.000 fremmede i Danmark, hvoraf mindre end halvdelen har stemmeret til Folketinget, og kun ganske få af dem er islamister. Mindre end 8 pct. af disse mennesker er registreret som straffede, hvilket er nogenlunde den samme procentsats, som er gældende for etnisk danske. Der er altså overhovedet ingen grund til at tro, at kriminelle muslimer kan eller vil skabe omvæltninger i det danske samfund.

Der er over fire millioner danske ikke-muslimer, der har stemmeret, bare for en ordens skyld. Der er frihedsberøvet nogle få hundrede mennesker, som enten ikke har kunnet få asyl i Danmark eller skal ud af landet af andre grunde. Hvad er det, Pernille Vermund vil ændre ved sagsbehandlingen i disse sager, der vil bevirke, at den situation vil ændre sig, hvis hun fik magt, som hun har agt?

Pernille Vermund vil sandelig ikke røre ved religionsfriheden i Danmark! I hvert fald ikke, hvis vi alle opfører os, som hun ønsker det, og så må vi altså ikke være muslimer. Jeg spørger blot, hvad skal der ske med danske statsborgere, der er muslimer eller for den sags skyld etniske danskere, der er muslimer? Men hvad er det så, du vil - ud over at forsøge at tiltuske dig en taburet med en pæn indtægt ved hjælp af en argumentation/politik, som Martin Henriksen har taget patent på. Heldigvis er det nogenlunde det eneste, I er enige om, men vi andre demokratiske vælgere kan jo håbe på, at I alligevel stjæler så mange stemmer fra hinanden, at jeres indflydelse nærmer sig nye borgerliges niveau nu - nemlig nul.

Dit sidste afsnit i indlægget viser jo, at du ikke ved, hvad demokrati er for en størrelse, når du understreger, at vi skal have religionsfrihed i Danmark, men det gælder bare ikke for den islamistiske trosretning.

Vermund og religionsfrihed. Du ved ikke, hvad demokrati er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce