Vedtægter forlænger krise


Vedtægter forlænger krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fionia bank

Med de særdeles restriktive stemmeretsbegrænsninger/aktionærværn, som Fionia Banks vedtægter indeholder, er bankens aktionærer reelt uden indflydelse, og den øverste ledelse er helt urørlig og det specielt i en situation, hvor fejlslagne strategier har ført banken imod økonomisk kollaps.

Konsekvenserne for bankens kunder, bankens ansatte og samfundet i øvrigt af en kollaps er helt uoverskuelige. Det er helt absurd også i den nuværende krise, at Fionia Banks øverste ledelse ved at opretholde de nuværende aktionærværn i den grad har forpasset mulighederne for en rekonstruktion af banken til gavn for det fynske samfund.

Det bliver ikke mindre absurd af, at Bankpakke II, som jo reelt giver banken kunstigt åndedræt, er finansieret af de danske skatteydere.

Nu må bankens øverste ledelse snart træde i karakter og udvise ansvarlighed ved at gennemføre de nødvendige vedtægtsændringer, som er en væsentlig forudsætning for bankens rekonstruktion/overlevelse.

Samfundet, kunder, aktionærer og potentielle nye kapitalsamarbejdspartnere kan ikke være tjent med, at den nuværende ledelse beskytter sig bag et aktionærværn og dermed står i vejen for en gennemgribende løsning af bankens økonomiske problemer.

Vedtægter forlænger krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce