Vælg de rigtige aktier!


Vælg de rigtige aktier!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ROSKiLDE BANK

Roskilde Bank-sagen giver stof til eftertanke for investorerne, især fremtidige bankinvestorer. At en aktie er en lotteriseddel, i det aktuelle tilfælde en ren nitte, er vel efterhånden blevet klart for enhver.

Det var insiderne, bankens egen direktion, der løb med gevinsten og lod de måbende fjolser, der havde investeret deres sparepenge i Roskilde Bank, stå med en lang næse.

Det er vel lidt komisk, al den stund at det næsten er uforståeligt, at folk kan finde på at købe aktier i en lille provinsbank. Her er jo ingen muligheder for ekspansion, for at udvide kundekredsen, som er så nødvendig for at bevare en sund virksomhed, og derfor er der heller ingen gevinstchance.

Aktier køber man i en sund virksomhed med stort vækstpotentiale som for eksempel vindmølleindustrien og ikke i byens lokale bank af ren og skær lokalpatriotisme, og fordi man synes, at direktør Varnæs er sådan en flink mand.

Gør man det alligevel, så kan man ikke bagefter løbe flæbende rundt i gaderne. Man ligger, som man har redt. Dybest set er det uhæmmet begær efter skattefrie gevinster, der har fældet småinvestorerne, så dem kan man vist ikke have særligt ondt af.

Vælg de rigtige aktier!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce