Utilfredshed med den europæiske union. Opgør i Alternativet mod EU


Utilfredshed med den europæiske union. Opgør i Alternativet mod EU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Politik: Alternativets DNA bygger på demokrati, grøn omstilling og humanisme. Da EU er modstander af disse begreber, er flere og flere af Alternativets medlemmer modstandere af EU, noget som vil ses i Alternativets nye hovedbestyrelse.

På nuværende tidspunkt har Folkebevægelsen mod EU Alternativet-medlemmer i deres hovedbestyrelse.

Demokrati: I EU må befolkningerne ikke stemme på EU's præsident eller på Kommissionens medlemmer. Ingen under 65 år har fået lov at stemme om medlemskabet i EU.

98 pct. af de folkevalgte parlamentsmedlemmer har i årevis stemt for et stop for EU's vanvittige flyttecirkus, mellem Bruxelles og Luxembourg. Ifølge EU's revision ECA korter dette vanvid 2,3 milliarder. Den ikke-folkevalgte kommission nægter at stoppe dette spil af borgernes penge.

Imod Alternativets demokratiske principper.

Grøn omstilling: Roundup og andre miljøskadelige stoffer tillades af EU.

Det multinationale selskab Monsanto har i årevis forurenet de europæiske marker. EU's godkendelse af Roundup giver fosterskader, forringer mænds sædkvalitet, har øget fremkomsten af kræft med 18,6 pct. de sidste ti år. Brugen af Roundup i Danmark er i samme periode øget med 5.000.000 tons årligt. EU's tilladelse bygger på en rapport, fremstillet af Monsanto, som selv fremstiller Roundup.

De folkevalgte parlamentsmedlemmer har stemt nej til brugen af Roundup, men kommissionen vender det døve øre til.

Imod Alternativets grønne omstilling.

Humanisme: EU's indførelse af euroen har skabt fattigdom i hele Sydeuropa med ungdomsarbejdsløshed på 50 pct. i Spanien, 40 pct. i Portugal og 25 pct. i Frankrig, og de sydeuropæiske lande har aldrig fået lov til at stemme om EU's forringelse af deres liv og velfærd.

Overskuddet fra velfærdsnedskæringerne er gået til de multinationale selskaber og øget uligheden i hele EU. Overskuddene er blevet administreret af kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, der er arkitekten bag Luxembourgs skattely.

Imod Alternativets humanistiske holdning.

.

Utilfredshed med den europæiske union. Opgør i Alternativet mod EU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce