Uretfærdigt forhold

Johannes Larsen

Uretfærdigt forhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TANDLÆGEBESØG: Hvilken interessant leder 22/1. Ja, vel er der tale om et dårligt forslag fra Venstres side, når det gælder ændring af tilskudsordningen for så vidt angår behandling hos tandlægen. Forslaget er nærmere beskrevet i Fyens Stiftstidende 19/1. Men mon følgen af forslaget bliver, at der kommer gang i en debat om emnet?

Forhåbentlig - og i så fald vil der blive tale om en debat, som skulle have været sat i gang for længe siden. Der er jo tale om et helt åbenlyst uretfærdigt forhold i det danske sundhedssystem.

Alle partier på Christiansborg bør komme på banen med deres synspunkter. Noget, jeg har spekuleret på i den forbindelse, er, om det skulle forholde sig sådan, at der er tale om et emne, som mange politikere har berøringsangst for?

Jeg har selv forsøgt at få de enkelte partier til at oplyse om deres politik/synspunkter på området. De fik min henvendelse i slutningen af november eller starten af december, og på nuværende tidspunkt er der hele tre partier (Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti), som slet ikke har svaret.

Svarene fra de øvrige partier kunne ikke bruges til ret meget - dog bortset fra svaret fra Det Radikale Venstre.

Vågn nu op kære politikere, og få gjort noget ved dette problem. Et problem, som for nogle er ganske stort - og for andre (undertegnede f.eks.) kan risikere at blive det.

Beklageligvis har jeg endvidere på fornemmelsen, at visse medier måske har berøringsangst over for emnet. For så vidt angår Fyens Stiftstidende, var der i efteråret 2006 adskillige debatindlæg om emnet, men uden at det førte til journalistisk opfølgning. Dog glædede det mig meget, at emnet fik en hel spalteplads i avisen 19/1, og at der er blevet fulgt op med en leder 22/1.

Sluttelig må jeg blot konstatere, at det er forstemmende, at Jørgen Winther fra Venstre ikke frygter, "at det vil give sundhedsmæssig slagside at hæve prisen for de billigste behandlinger".

Uretfærdigt forhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce