Uden jordforbindelse


Uden jordforbindelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STRUKTUR: Jeg skal love for, at Vivi og Kristian Meyer ikke bare har haft de pessimistiske briller på, da de skrev "Museumsøen Fyn" - de synes også at have mistet jordforbindelsen. Dette "Utopia Fionia" bliver dog aldrig virkelighed.

Én ting er, at Fyn allerede i folkemunde kaldes fartbumpet grundet øens geografiske placering, men at den nye syddanske region ligefrem skulle dræne Fyn for arbejdspladser og uddannelser er at male Fanden på væggen i helt grotesk grad.

Skribenterne glemmer, at universiteterne intet har med de nye regioner at gøre. De hører under Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. Det virker helt utænkeligt grotesk, at Syddansk Universitet skulle lukke i Odense. Af den simple grund at der kun er et par tusinde studerende i Esbjerg, Kolding og Sønderborg tilsammen mod SDU Odenses omkring 15.000.

Den "gratis" omgang, som Meyer slutter med, er ærligt talt for at let at komme med.

Politikerne kritiseres for at have for mange hatte og for ikke at være vågne. Men i et demokrati som det danske står det enhver frit for at stille op til byråd, amtsråd og Folketing - og mener man, man selv er i stand til at gøre det meget bedre end de siddende, burde man jo overveje muligheden.

Mads Brandsen er stud.scient.pol. og medlem af Radikal Ungdom

Uden jordforbindelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce